Jack N Jill Burgers

Jack N Jill Burgers
Reteta Jack N Jill burgeri ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Pentru $1.66 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 457 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, brânză Monterey jack, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Jack Burgers, Pepper Jack Umplute Burgeri, și BBQ piper Jack Bacon burgeri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma în șase 1/2-in. chiftele groase; așezați pe o tigaie de broiler ungreasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Broil 4 în. de la căldură timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz. Topiți fiecare cu o felie de brânză. Se fierbe 1-2 minute mai mult sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Serviți pe chifle cu salată și felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
La 8 PruneLa 8 Prune
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista