Italiană toate naturale sol cârnați umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1218 calorii, 48G de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pâini focaccia, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Sos de carne la foc mic, cu curcan măcinat și cârnați italieni, Italiană Cârnați Umplutura, și Umplutură Tradițională Italiană De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți și sfărâmați cârnații în 1 lingură de ulei de măsline până nu mai este roz; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se presară cu piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Transferați într-un 15-in uns. x 10-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți la 350 de grade F timp de 10 minute sau până când sunt crocante și ușor rumenite, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tigaia pe un suport de sârmă pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron foarte mare, combinați cuburile de pâine, cârnații rezervați, parmezanul, ardeiul verde, roșiile uscate la soare, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Combinați ouăle și apa; se toarnă peste amestecul de pâine și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Transfer la un 13-in cu unt. x 9-in. vas de copt. Dot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade F timp de 35-40 de minute sau până la cald.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.