Italiană Submarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați submarinele italiene. Această rețetă face 4 porții cu 1409 calorii, 46G de proteine, și 101G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine, deli - mortadella, pepperoncini murat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Italiană Submarine, Fierbinte Italiană Sunca Submarine, și Italiană Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați feliile de ceapă într-un bol mare cu apă rece, 15 minute.
Între timp, împărțiți pâinea pe lungime, apoi scoateți o parte din pâine din interior.
Stropiți 2 linguri fiecare oțet și ulei de măsline pe jumătatea inferioară. Condimentează cu sare și piper.
Puneți brânza și carnea pe jumătatea inferioară a pâinii.
Se scurge ceapa și se usucă. Se acoperă carnea cu ceapa, salata verde, piperoncini (dacă se utilizează) și roșii.
Stropiți cu 2 linguri fiecare oțet și ulei de măsline și presărați oregano. Condimentează generos cu sare și piper.
Stropiți partea tăiată a blatului de pâine cu restul de 1 lingură de oțet și ulei de măsline, apoi așezați deasupra sandvișului.
Fotografie de Antonis Achilleos