Italiană Skillet Frittata
Reteta italiană Skillet Frittata ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 268 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză de parmezan, legume și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Skillet Frittata, So-Ușor Tigaie Frittata, și Kale Asiago Skillet Frittata.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi și legume tocate; gatiti 5 minute sau pana cand cartofii se rumenesc, amestecand ocazional.
Bateți ouăle, laptele și sarea cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Se toarnă uniform peste amestecul de cartofi; capac. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Gatiti 10-12 minute sau pana cand centrul este setat.
Se presară cu brânză; capac.
Tăiați în 6 pene pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.