Italiană Savura Tava
Tava italiană este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, roșii cherry, hamsii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Italiană Savura Tava, Pomul De Crăciun Savurați Tava, și Dovleac Cap Savura Tava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună uleiul de măsline. oțet de sherry, praf de chili și pătrunjel și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Feliați fenicul în pene și spălați roșiile cherry.
Rotiți felii de salam în bastoane.
Scurgeți bine toate ingredientele borcane. Aranjați toate articolele după cum doriți pe un platou mare.
Se servește ușor răcit sau la temperatura camerei cu pâine și/sau biscuiți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chiang Mai Chiang Mai]()
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo