Italiană Jambalaya

Italiană Jambalaya
Rețeta Jambalaya italiană ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 55 minute. O porție conține 443 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: ceapă verde, piper, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya, Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cârnați italieni maro într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând des, 5 minute sau până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți cârnații din cuptorul olandez folosind o lingură pliată, rezervând picături în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Gătiti puiul și carnea de porc în picături fierbinți în cuptorul olandez la foc mediu-mare, amestecând des, 4 până la 5 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați amestecul de ceapă congelat și următoarele 4 ingrediente și sotati 5 minute. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și ardeii verzi, pasta de roșii, 1/4 cană de apă și cârnați italieni; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând des, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Amestecați orzo fiert fierbinte în jambalaya chiar înainte de servire sau serviți peste paste fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Orzo GătitOrzo Gătit
6
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista