Rețeta salată italiană aruncată este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10 și costă 2,76 USD pe porție. Această garnitură are 96 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aruncat Salată Italiană, Italiană Aruncat Salata, și Aruncat Salată Italiană.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de salată de mică adâncime, combinați escarole, frunze de păpădie, ceapă, fasole lupini, ardei roșii prăjiți, ardei iute pepperoncini, ardei vișini roșii, busuioc, pătrunjel și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Escarola
1 Cană De Usturoi Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă ușor cu suficient ulei pentru a acoperi verdeața; adăugați oțet, sare și piper după gust.