Involtini De Vinete La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Involtini de vinete la grătar. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână arpagic, piper, roșii de prune decojite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Involtini De Vinete La Grătar, Involtini de vinete cu Ratatouille la grătar, și Vinete Involtini.
Instrucțiuni
Presărați ușor feliile de vinete cu sare și lăsați să stea 15 minute.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Ștergeți feliile de vinete uscate cu prosoape de hârtie și periați cu ulei de măsline. Grătiți vinetele la foc moderat, întorcându-le o dată, până când sunt fragede și ușor carbonizate, aproximativ 6 minute.
Transferați vinetele într-un platou și lăsați să se răcească.
Lucrând peste un castron, apăsați ricotta printr-o sită.
Adăugați arpagicul tăiat și condimentați cu sare și piper. Se amestecă Roșia tăiată cubulețe în umplutură.
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert.
Adăugați arpagicul întreg și blanch timp de 10 secunde.
Întindeți umplutura de ricotta peste feliile de vinete și tăiați fiecare pe jumătate transversal.
Rulați jumătățile pe lungime în cilindri mici și legați-le cu arpagicul albit. Se da la frigider 15 minute, apoi se serveste.