Insule Plutitoare
Insulele plutitoare ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, fasole de vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din jumătățile de fasole de vanilie într-o cratiță mică grea; adăugați fasole.
Adăugați lapte și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Scoateți din căldură, acoperiți și abrupți 10 minute.
Bateți gălbenușurile și zahărul într-o cratiță medie grea până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în amestecul de lapte cald (inclusiv boabele de vanilie). Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 9 minute (nu fierbeți). Se strecoară crema într-un castron mic. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Așezați un prosop de bucătărie neted pe suprafața de lucru.
Turnați laptele în tigaie medie (10 inci). Aduceți laptele la foc mic la foc mediu.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați sare și bateți până când albii dețin vârfuri moi.
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând până când albii sunt rigizi și lucioși. Scoateți niște bezea (aproximativ de două ori mai mare decât un ou) pe o lingură ovală mare. Folosind o altă lingură mare și transferând ușor bezea de la lingură la lingură, formați bezea în oval neted. Aruncați oval în lapte. Formați rapid încă 2 sau 3 bezea, aruncând fiecare în lapte. Se fierbe bezea 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, întoarceți bezeaua în lapte. Fierbeți cu 1 minut mai mult (bezeaua se va umfla în timp ce braconați). Folosind lingura cu fante, transferați bezea pe prosop (bezea se va dezumfla ușor pe măsură ce se răcesc). Repetați procesul, modelarea și apoi braconajul suficient de bezea pentru a face un total de 1
Transferați bezea pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă pentru a dizolva orice cristale de zahăr. Se fierbe până când siropul este de culoare aurie pal, ocazional tigaie turbionare, aproximativ 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați siropul să se răcească până când este suficient de gros pentru a cădea din dinți de furculiță în panglici, aproximativ 8 minute. (Dacă caramelul devine prea gros, reîncălziți ușor la foc mic, amestecând continuu.)
Puneți puțin sos în centrul fiecărei farfurii. Aranjați 2 bezea pe fiecare. Scufundați furculița în caramel și fluturați înainte și înapoi peste bezea, astfel încât caramelul să se desprindă în șuvițe care se întăresc ca firele și serviți.