Insalata di Rinforzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 211 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de ceapă murată, usturoi, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați INSALATA TRICOLORE, Pizza Insalata, și Insalata Paesana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 16 căni de apă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați 2 linguri de sare și floretele de conopidă și gătiți-le până când sunt fragede, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Îndepărtați floretele de conopidă cu o lingură pliată și cufundați-le direct într-un bol cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă jumătate din apa clocotită și se adaugă oțetul de vin alb, sarea rămasă, semințele de fenicul și căței de usturoi. Aduceți tigaia înapoi la fierbere și adăugați țelina, ceapa, ardeii, feniculul și chilii întregi; gătiți aproximativ 10 minute până se înmoaie. Reîmprospătați legumele în același mod, cufundându-le în apă cu gheață; când sunt reci, scurgeți-le împreună cu floretele de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Oțet De Vin Alb
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pesmet, Câteva Pumni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron mare, amestecați conopida și alte legume cu usturoiul, măslinele și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateți împreună oțetul și uleiul pentru pansament și turnați peste salată. Condimentează cu sare și piper și presară peste pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Combinați totul foarte bine, ceea ce este cel mai ușor de făcut folosind mâinile. În acest moment aveți o salată de legume murate care servește 8 generos sau puteți umple totul în borcane de conserve sterilizate cu gât larg și turnați într-un amestec de jumătate de oțet și jumătate de ulei de măsline pentru a acoperi legumele.