Injera (pâine plată etiopiană)

Injera (pâine plată etiopiană)
Injera (pâine plată etiopiană) este un fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 237 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de hrișcă, sifon club și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană), Yeshimbran Injera: Făină De Năut Injera, și O sărbătoare etiopiană: tocană de vită măcinată, verdeață și pâine plată Teff (Minchet Abish, ye ' Basha Gomen și Ingera) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ouă și sifon și bateți până când aluatul este neted. Ar trebui să aibă consistența aluatului de clătite; adăugați mai multă sodă club dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Pulverizați ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de ulei de gătit și setați la foc mediu. Când este fierbinte, turnați 1/3 cană de aluat în tigaie, înclinându-se pentru a acoperi cea mai mare parte a fundului. Gătiti până când pâinea plată apare cu bule și se usucă deasupra, 2 până la 3 minute; nu întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Glisați pâinea pe un platou de servire. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și păstrați cald într-un cuptor de 200 în timp ce gătiți pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Așezați câte un injera plat pe fiecare dintre cele șase farfurii și acoperiți cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
6
Serviți cu injera rămasă pentru a scoate mâncarea.
1
Berbere: acest amestec de condimente amețitor este baza pentru toată gătitul etiopian. Poate conține cuișoare, cayenne, ghimbir, chimen, turmeric și scorțișoară, printre alte condimente. Semințele de schinduf măcinate, care adaugă o aromă ușor dulce, sunt, de asemenea, tipice. Cumpărați-le de pe piețele din Orientul Mijlociu sau de la Penzeys Spices (09 USD pe borcan de 1/4 cană; www.penzeys.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schinduf De PământSchinduf De Pământ
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
BerbereBerbere
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
GhimbirGhimbir
CondimenteCondimente
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
ChimenChimen
SemințeSemințe
2
Injera: injera autentică este făcută din teff fermentat, un bob comun în Etiopia. Textura spongioasă și bulboasă a pâinii este similară cu cea a unei clătite. Dacă scopul dvs. este autenticitatea, puteți cumpăra făină teff de pe piața abisiniană (25 USD pentru 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TeffFăină De Teff
PâinePâine
BoabeBoabe
TeffTeff
3
Tej: acest vin de miere Etiopian este potrivirea tradițională pentru tocanele picante, dar puțini comercianți cu amănuntul din Statele Unite poartă tej autentic importat. Puteți cumpăra o sticlă de la multe restaurante etiopiene, dar o alternativă accesibilă este Riesling uscat, care se împerechează frumos cu tocană picantă de vită. Preferatul nostru: Sptlese Rieslings din regiunea Mosel din Germania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling UscatRiesling Uscat
MiedMied
Tocană De VităTocană De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista