Inimă Jambalaya

Inimă Jambalaya
Jambalayan consistent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 447 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, frunze de dafin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 547 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Inimă Jambalaya, Jambalaya, și Totul Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele 16 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când puiul nu mai este roz. Se amestecă creveții. Acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult sau până când se încălzește. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista