Inimi De Bezea
Inimile bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bucle de ciocolată, cremă de tartru, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de căpșuni cu inimi de bezea, Fondue de zmeură cu bezea Cloud Hearts, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un mixer electric, bateți albușul de ou și crema de tartru până când sunt foarte spumoase. Presărați treptat zahăr, aproximativ 1 lingură. la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți până când bezea ține vârfuri foarte rigide, strălucitoare, cel puțin 10 minute.
Adăugați vanilie; bate cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 22
Acoperiți o foaie de copt cu pergament. Pe ea, desenați 4 forme de inimă, fiecare 3 in. în cel mai larg punct. Întoarceți pergamentul și, cu un cuțit, întindeți bezea de 1/4 in. gros peste fiecare formă de inimă, construind laturi, astfel încât să stea încă 1/2 până la 3/4 in. mare.
Coaceți bezea timp de 45 de minute. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să se usuce în cuptor timp de 1 1/2 ore. Dacă faceți înainte, consultați Note.
Cu aproximativ 1 până la 2 ore înainte de servire, umpleți fiecare bezea cu iaurt înghețat înmuiat.
Se pune la congelator și se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră. Inimi de Top cu bucle de ciocolată albă și serviți.