Inimi de anghinare umplute cu salată de Crab

Inimi de anghinare umplute cu salată de Crab
Inimi de anghinare umplute cu salata de Crab este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Un amestec de sos de piper stropit, muștar din cereale integrale, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Inimi De Anghinare Umplute, și Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare se amestecă împreună un pansament de maioneză, arpagic, condimente de fierbere de crab, sos de ardei roșu fierbinte, ceapă roșie, suc de lămâie, muștar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați carnea de crab într-un alt bol și turnați suficient pansament pentru a acoperi. Aruncați carnea de crab foarte ușor-încercați să nu rupeți carnea de crab în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Să stea în frigider.
4
Scoateți o mică indentare în partea de sus a fiecărei inimi de anghinare pentru a servi drept vas pentru salată. Puneți niște salată în fiecare inimă de anghinare, acoperiți cu o bucată de avocado și presărați cu o parte din pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții18
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista