Inimi De Anghinare Umplute
Inimile de anghinare umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de inimi de anghinare, scallions, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Inimi De Anghinare Umplute, Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado.
Instrucțiuni
Trageți centrul anghinarei cu degetele pentru a forma o ceașcă, apoi tăiați puțin de jos pentru a face o suprafață plană, astfel încât cupele să stea în poziție verticală. Repetați cu anghinarea rămasă. Centrele de anghinare pot fi folosite într-o salată sau omletă.
Într-un castron mare, aruncați împreună scallions, varză și morcovi.
Adăugați pansamentul, gustați și reglați condimentul cu mai multă sare și piper, dacă este necesar. Umpleți cupele de anghinare cu slaw, garnisiți cu semințe de susan și serviți.