Inimi De Anghinare Marinate
Marinate anghinare inimile este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 1. O porție conține 653 calorii, 4G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 161 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Inimi De Anghinare Marinate, Inimi Și Ciuperci De Anghinare Marinate, și Ciuperci marinate, inimi de anghinare și salată de conopidă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, apa și sarea și aduceți la fierbere.
Așezați usturoiul, frunza de dafin, boabele de piper și fulgii de chili roșii în fundul unui borcan care poate conține cel puțin 1 1/2 halbe. Împachetați inimile de anghinare tăiate în borcanul în care ați așezat condimentele.
Turnați lichid fierbinte de decapare peste inimile de anghinare și atingeți ușor pentru a disloca orice bule de aer.
Se toarnă ulei de măsline în borcan până când inimile de anghinare sunt acoperite.
Puneți un capac pe borcan și agitați pentru a ajuta la distribuirea uleiului.
Lăsați borcanul să stea pe tejghea până se răcește. Odată răcit, dați-l la frigider.
Lăsați anghinarea să se marineze cel puțin 24 de ore înainte de a mânca. Anghinarea marinată se va păstra cel puțin o săptămână la frigider.