Inimi De Anghinare Marinate

Inimi De Anghinare Marinate
Marinate anghinare inimile este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 1. O porție conține 653 calorii, 4G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 161 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Inimi De Anghinare Marinate, Inimi Și Ciuperci De Anghinare Marinate, și Ciuperci marinate, inimi de anghinare și salată de conopidă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, apa și sarea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Așezați usturoiul, frunza de dafin, boabele de piper și fulgii de chili roșii în fundul unui borcan care poate conține cel puțin 1 1/2 halbe. Împachetați inimile de anghinare tăiate în borcanul în care ați așezat condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
Turnați lichid fierbinte de decapare peste inimile de anghinare și atingeți ușor pentru a disloca orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
4
Se toarnă ulei de măsline în borcan până când inimile de anghinare sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Puneți un capac pe borcan și agitați pentru a ajuta la distribuirea uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
6
Lăsați borcanul să stea pe tejghea până se răcește. Odată răcit, dați-l la frigider.
7
Lăsați anghinarea să se marineze cel puțin 24 de ore înainte de a mânca. Anghinarea marinată se va păstra cel puțin o săptămână la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare MarinateInimi De Anghinare Marinate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista