Inimi De Anghinare De Șampanie

Champagne anghinare inimile necesită aproximativ 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, bulion de legume, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Anul Nou. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pui de șampanie mediteraneană cu inimi de anghinare și măsline, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu combinați untul, usturoiul și ceapa și transpirați timp de 5 minute până când ceapa este moale și translucidă. Se amestecă inimile de anghinare, bulionul de legume și șampania. Se condimentează cu sare și piper. Se aduce la foc mic la foc mediu și se lasă să fiarbă timp de 6 până la 7 minute.
Pentru a servi, aruncați inimile într-un castron.