Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie
Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1097 calorii, 51G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.5 pe portie. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, șalotă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ingredientul Secret (Vanilie): Vase Cu Cremă De Vanilie, Cupcakes cu un Ingredient Secret-extract de vanilie, unt și nuci, și Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți să faceți beurre blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre Blanc
2
Puneți șalotele, oțetul și vinul într-o oală medie. Împărțiți boabele de vanilie și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați semințele și păstăia în oală și gătiți la foc mediu până când abia mai rămâne lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Bateți smântâna și, la foc mic, adăugați untul rece, tăiat cubulețe, câte puțin, amestecând constant până când sosul este gros și emulsionat. Scoateți focul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Pâine și prăjiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Se amestecă panko și migdalele. Se condimentează cu pește cu sare și piper, apoi se dragează în făină. Scufundați în spălarea ouălor și crustați în amestecul panko-migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță Brite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie largă la foc mediu până când uleiul strălucește. Prăjiți peștele în 2 loturi timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte, folosind o spatulă de pește cu fante pentru a întoarce peștele. Lăsați peștele să se scurgă pe prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se strecoară beurre blanc și se servește imediat alături de peștele fierbinte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.