Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie

Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie
Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1097 calorii, 51G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.5 pe portie. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, șalotă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ingredientul Secret (Vanilie): Vase Cu Cremă De Vanilie, Cupcakes cu un Ingredient Secret-extract de vanilie, unt și nuci, și Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți să faceți beurre blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
2
Puneți șalotele, oțetul și vinul într-o oală medie. Împărțiți boabele de vanilie și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați semințele și păstăia în oală și gătiți la foc mediu până când abia mai rămâne lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Bateți smântâna și, la foc mic, adăugați untul rece, tăiat cubulețe, câte puțin, amestecând constant până când sosul este gros și emulsionat. Scoateți focul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Pâine și prăjiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se amestecă panko și migdalele. Se condimentează cu pește cu sare și piper, apoi se dragează în făină. Scufundați în spălarea ouălor și crustați în amestecul panko-migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie largă la foc mediu până când uleiul strălucește. Prăjiți peștele în 2 loturi timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte, folosind o spatulă de pește cu fante pentru a întoarce peștele. Lăsați peștele să se scurgă pe prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se strecoară beurre blanc și se servește imediat alături de peștele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista