Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie

Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie
Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1097 calorii, 51G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.5 pe portie. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, șalotă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ingredientul Secret (Vanilie): Vase Cu Cremă De Vanilie, Cupcakes cu un Ingredient Secret-extract de vanilie, unt și nuci, și Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți să faceți beurre blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
2
Puneți șalotele, oțetul și vinul într-o oală medie. Împărțiți boabele de vanilie și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați semințele și păstăia în oală și gătiți la foc mediu până când abia mai rămâne lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Bateți smântâna și, la foc mic, adăugați untul rece, tăiat cubulețe, câte puțin, amestecând constant până când sosul este gros și emulsionat. Scoateți focul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Pâine și prăjiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se amestecă panko și migdalele. Se condimentează cu pește cu sare și piper, apoi se dragează în făină. Scufundați în spălarea ouălor și crustați în amestecul panko-migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie largă la foc mediu până când uleiul strălucește. Prăjiți peștele în 2 loturi timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte, folosind o spatulă de pește cu fante pentru a întoarce peștele. Lăsați peștele să se scurgă pe prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se strecoară beurre blanc și se servește imediat alături de peștele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista