Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar
Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $19.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 476 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână muștar de cereale, medalioane de filet, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, Ingredientul Secret (Muștar Dijon): Moules Dijonnaise, și Filet Mignon cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați untul moale și ambele muștar. Formați un buștean de aproximativ doi centimetri lungime și rulați-l în folie de plastic. Se dă la frigider până se fixează—aproximativ 1 oră.
Scoate untul din frigider. Preîncălziți o tigaie din fontă la foc mare.
Stropiți carnea foarte ușor cu ulei vegetal și frecați carnea astfel încât să fie complet, dar ușor, acoperită în ulei. Condimentați foarte bine carnea cu sare și piper pe toate părțile.
Așezați medalioanele de carne în tigaia fierbinte din fontă (în funcție de dimensiunea tigaiei dvs., acest lucru se poate face în două loturi). Căutați până când se formează o crustă maro închis pe prima parte—aproximativ 8 minute. Întoarceți medalioanele și gătiți până când temperatura internă atinge doar 130 de grade F, aproximativ încă 4 până la 5 minute.
Așezați medalioanele pe un platou de servire și tăiați Jurnalul de unt de muștar în 8 monede.
Așezați o monedă de unt deasupra fiecărei fripturi fierbinți și lăsați-o să se topească în timp ce friptura se odihnește.
Serviți imediat, cu niște baghete sau cartofi simpli aburiți pentru a draga untul suplimentar și sucurile de carne.