Inghetata De Verbena Cu Lamaie

Inghetata De Verbena Cu Lamaie
Lemon Verbenan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 20 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, Lemon Verbenan Înghețată, și Lemon Verbenan Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, jumătate și jumătate, verbena cu lămâie și zahărul într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Încălziți amestecul de lapte la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți din căldură; lăsați să stea 2 minute. Se strecoară prin sită fină peste vas; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mare; amestecați cu un bici. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la gălbenușuri, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se toarnă amestecul de gălbenuș și amestecul de lapte rămas în tigaie. Gatiti crema la foc mediu 5 minute sau pana cand termometrul inregistreaza 160, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
7
Se toarnă crema în congelator poate de un congelator electric de inghetata; congela conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista