Inghetata De Verbena Cu Lamaie
Lemon Verbenan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 20 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, Lemon Verbenan Înghețată, și Lemon Verbenan Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, jumătate și jumătate, verbena cu lămâie și zahărul într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare.
Încălziți amestecul de lapte la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei (nu fierbeți).
Scoateți din căldură; lăsați să stea 2 minute. Se strecoară prin sită fină peste vas; aruncați solidele.
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mare; amestecați cu un bici. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la gălbenușuri, amestecând constant cu un bici.
Se toarnă amestecul de gălbenuș și amestecul de lapte rămas în tigaie. Gatiti crema la foc mediu 5 minute sau pana cand termometrul inregistreaza 160, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă crema în congelator poate de un congelator electric de inghetata; congela conform instrucțiunilor producătorului.