Inghetata de lamaie cu sos de Coacaze Negre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețată de lămâie cu sos de coacăze negre. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1640 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, lapte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Înghețată De Coacăze Negre, Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, și Șerbet de caise cu sos de coacăze negre.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna, laptele, zahărul, coaja și sarea doar la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând ocazional. Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mare, apoi adăugați smântână îndulcită fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Se toarnă cremă în cratiță și se gătește la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când o bomboană sau un termometru citit instant înregistrează 170 F și se acoperă cu cremă spatele lingurii, aproximativ 10 minute.
Se toarnă printr-o sită într-un castron curat, apoi se amestecă sucul. Se răcește crema, amestecând ocazional, apoi se răcește până se răcește.
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator pentru a se întări.
Amestecați conservele și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se strecoară sosul și / sau se diluează cu apă, dacă se dorește.
Serviți înghețată cu sos de coacăze negre.
* Pentru a răci rapid crema după strecurare, puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați până la răcire.* Inghetata pastreaza 1 saptamana. Sosul de coacăze negre păstrează, răcit, 1 săptămână.