Înghețată cu migdale și ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 10 și costă 1,47 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 772 de calorii, 12 g de proteine și 52 g de grăsime per porție. Este perfect pentru vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână migdale tăiate, extract de vanilie, smântână grea pentru frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ înghețată de ciocolată și migdale fără gătire, înghețată de ciocolată și migdale cu nucă de cocos și înghețată de ciocolată, cireșe și migdale.
Instrucțiuni
1
Intr-un castron mic, presara gelatina peste apa rece; se lasa sa stea cel putin 2 minute. Într-o cratiță mare și grea, încălziți laptele, zahărul și sarea până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
3
Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul se ingroasa si imbraca dosul unei linguri.
4
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de gelatină până se dizolvă; se amestecă ciocolata până se omogenizează. Se răcește rapid punând tigaia într-un castron cu apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute. Se amestecă smântâna și vanilia. Apăsați folie de plastic pe suprafața cremei. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Bomboane Runts
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Dați amestecul rămas la rece până când este gata de congelare. Când înghețata este înghețată, amestecați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, Optional
6
Transferați într-un recipient de congelare; congela timp de 2-4 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti
Cremă Sherry, Băutură alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.