Inghetata de ciocolata alba si zmeura
Înghețată de ciocolată albă și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. O porție conține 338 de calorii , 4 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Pentru 1,43 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați gălbenușuri de ou, fulgi de ciocolată, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a fost perfect. Este perfect pentru vara . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 32% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Înghețată cu ciocolată albă-merișoare și Cupe Brie cu ciocolată albă și zmeură .
Instrucțiuni
Încinge laptele, zahărul, boabele de vanilie și semințele și sare într-o cratiță la foc mediu până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou și aproximativ 1 cană de amestec de lapte cald într-un castron; amestecați amestecul de ouă într-o cratiță. Continuați să gătiți și să amestecați până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi partea din spate a lingurii, 5 până la 7 minute.
Scoateți boabele de vanilie. Se amestecă chipsurile de ciocolată albă în cremă până se topesc.
Turnați crema într-un castron mare și amestecați smântâna groasă și extractul de vanilie. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Se toarnă amestecul răcit într-un aparat de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența de „servire moale”.
Încălziți zmeura într-o cratiță la foc mediu până când zmeura începe să se destrame, 7 până la 10 minute. Presă zmeura printr-o sită peste un vas pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele.
Învârtiți ușor zmeura în înghețata moale creând panglici de zmeură.
Transferați înghețata într-un recipient de plastic cu capac de unul sau două litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru rezultate optime, înghețata trebuie să se coacă în congelator timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.