Inghetata de ciocolata
Înghețata de ciocolată durează aproximativ 8 ore și 18 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 1100 de calorii , 20 g de proteine și 71 g de grăsime per porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 3 și costă 2,23 USD per porție . Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Această rețetă de la Foodnetwork are 199 de fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, jumătate și jumătate, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Înghețată cremoasă de ciocolată fără ouă cu fursecuri cu ciocolată și Înghețată de ciocolată dulce-amăruie .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți pudra de cacao împreună cu 1 cană de jumătate și jumătate într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați pentru a se combina.
Adăugați jumătatea rămasă și smântâna groasă. Aduceți amestecul la fiert, amestecând din când în când și luați de pe foc.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile până când se deschid la culoare. Adăugați treptat zahărul și amestecați pentru a se combina. Se calește amestecul de smântână în ouă și zahăr, adăugând treptat cantități mici, până când s-a adăugat aproximativ 1/3 din amestecul de smântână.
Se toarnă restul și se pune întregul amestec în cratiță și se pune la foc mic. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă spatele unei linguri și atinge 170 până la 175 de grade F.
Turnați amestecul într-un recipient și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se amestecă extractul de vanilie.
Puneți amestecul în frigider și odată ce este suficient de rece pentru a nu forma condens pe capac, acoperiți și păstrați timp de 4 până la 8 ore sau până când temperatura ajunge la 40 de grade F sau mai jos.
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se procesează conform instrucțiunilor producătorului. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 25 până la 35 de minute.
Serviți așa cum este pentru servire moale sau congelați încă 3 până la 4 ore pentru a lăsa înghețata să se întărească.