Inghetata De Busuioc
Înghețata de busuioc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 171 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr, smântână grea bine răcită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Avocado (Fără Putină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele, busuiocul, 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să se absoarbă 30 de minute.
Se transferă într-un blender (cratiță de rezervă) și se amestecă până când busuiocul este măcinat fin, aproximativ 1 minut.
Bateți gălbenușurile și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu cu un mixer electric până când este gros și palid, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de lapte într-un flux, bătând până se combină bine.
Se toarnă amestecul într-o cratiță rezervată și se gătește la foc moderat, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul se acoperă cu spatele lingurii și înregistrează 175 km f pe termometru (nu lăsați să fiarbă). Scoateți imediat de pe foc și turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați până la rece, 10 până la 15 minute.
Se amestecă smântâna și se congelează în aparatul de înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator pentru a se întări, cel puțin 2 ore.