Inghetata cu miere si nuci
Ai nevoie de un desert fără gluten ? Înghețata cu miere și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 309 de calorii . Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați miere, ouă, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , fulgi de ovăz copt cu miere, nuci , zmeură și plăcinte cu fulgi de ovăz cu arțar și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți în cuptorul preîncălzit, urmărind cu atenție, până devin aurii, aproximativ 10 minute. Frecați coaja de la nucile prăjite folosind un prosop, apoi tocați grosier.
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Răspândiți uniform nucile tocate pe folie. Topiți ciocolata într-un boiler peste apă clocotită.
Turnați ciocolata uniform peste nuci.
Pune la congelator până se întărește. Apoi se rupe în bucăți de mărimea unei mușcături.
Tapetați un vas de 8 x 8 inci cu folie.
Într-un castron mic, bate gălbenușurile până la culoare galben deschis. Bate în miere. Într-un castron separat, bate albușurile până se întărește. Într-un al treilea castron, bate smântâna cu vanilie până se întărește. Îndoiți smântâna în albușuri, apoi gălbenușurile în amestecul de smântână. Puneți nucile acoperite cu ciocolată, apoi turnați în tava pregătită.
Congelați 8 ore sau peste noapte până când se întărește. Pentru a servi, răsturnați pe un platou, îndepărtați folia și feliați.