Inelele de ceapă ale lui Sonny

Inelele de ceapă ale lui Sonny
Inelele de ceapă ale lui Sonny ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 507 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bere, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Inelele de ceapă ale lui Sonny, Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, și Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele".

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa decojită în inele de 1/2 inci, aruncând inimile de ceapă. Într-un recipient separat, combinați ouăle, laptele și berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2
Se amestecă bine făina și praful de copt într-un recipient separat. Înmuiați ceapa în amestecul de lapte și acoperiți ceapa în făină. Acest pas se repetă a doua oară și se poate face a treia oară pentru a se asigura că întreaga ceapă este prăfuită cu amestec de făină. Se prăjește ceapa într-o friteuză adâncă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista