Inele Mari De Ceapă Grasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă mari. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 50 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de arahide, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în felii de 1/2 inch; separați în inele. Pune deoparte. Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/4 căni din amestecul Bisquick și zahărul. Într-un castron mic, amestecați Zara și berea; se adaugă la amestecul Bisquick, amestecând cu biciul până se omogenizează.
În friteuza adâncă sau în cratița grea de 3 litri, încălziți uleiul de 2 inci la 191°. într-o pungă mare de plastic pentru congelator resigilabil, așezați inele de ceapă și restul de 1/2 cană de amestec Bisquick. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi. Înmuiați fiecare inel de ceapă în aluat, acoperind bine. Aruncați cu grijă inelele de ceapă, în loturi, în ulei fierbinte. Se prăjește 4 minute, întorcându-se ocazional, până devine auriu; scurgeți pe prosoape de hârtie.