Inele De Praz
Nevoie de un garnitură vegetariană? Inelele de praz ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 715g de grăsime, și un total de 6625 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de ou, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Inele de praz prăjite și Ketchup de casă(Post Giveaway!!), Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, și Cremă Albă Cremă Și Risotto De Praz Cu Verdeață De Praz Crocantă A.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare la 375 grade F.
Feliați prazul în inele late de 1/2 inci, separându-le câte 2 straturi simultan.
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună laptele și oul. Într-un alt vas de amestecare mediu, combinați făina și sarea. Împărțiți făina în 2 feluri de mâncare separate și puțin adânci și așezați amestecul de lapte și ouă într-o treime. Mergând 1 mână mică la un moment dat, înmuiați inelele mai întâi în primul amestec de făină, apoi în lapte și ou, apoi în al doilea amestec de făină. Lucrând în loturi, prăjiți inelele timp de 1 până la 1 1/2 minute sau până se rumenesc.
Scoateți inelele într-un suport de răcire setat în interiorul unei tigaie cu jumătate de foaie și lăsați să se scurgă timp de 2 până la 3 minute înainte de servire. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.