Inele De Dovlecei De Ghindă Prăjite Cu Miere
Miere prăjită Acorn Squash inele este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 204 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de dovlecei de ghindă, piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Inele De Dovleac Cu Ghindă Prăjită De Arțar, Miere Prăjită Squash Inele, și Miere-jalape suc de fructe cu ghindă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați 1/4 inch de la capătul și fundul tulpinii fiecărui dovlecel și aruncați-l.
Tăiați fiecare dovlecel în jumătate transversal. Aruncați semințele și membrana.
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate transversal în 2 felii (grosime de 1 inch).
Combinați 2 linguri de miere, 4 lingurițe de ulei de măsline, piper negru și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați squash și aruncați pentru a acoperi.
Așezați dovleceii pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.