Inele de dovlecei cu fasole verde

Inele de Squash cu fasole verde ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 282 calorii. Un amestec de rozmarin, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dovleac glazurat cu arțar și fasole verde cu nuci, Quinoa cu dovlecei de vară la grătar și fasole verde, și Dovleac și fasole verde într-un Curry cu lapte de cocos.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în 1 in. felii; aruncați semințele și capetele. Aranjați feliile într-un singur strat într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 40 de minute.
Între timp, într-o cratiță, combinați 1/4 cană de unt, zahăr brun și apă; aduceți la fierbere.
Coaceți, neacoperit, timp de 15 minute sau până se înmoaie, ungând frecvent.
Puneți fasolea într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana se inmoaie; scurgeți.
Adăugați busuioc, rozmarin și untul rămas, sare și piper. Puneți lingura în inele de dovleac.