Inele De Ceapă În Stil Sudic
Inelele de ceapă în stil sudic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 418 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 151 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de piper proaspăt măcinat, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Caserola de fasole verde-ciuperci fără Gluten cu inele de ceapă prăjite în stil Panko, și Supă De Ceapă Franceză În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie cerată; deoparte. Aliniați 2 foi de copt suplimentare sau 1 tavă cu prosoape de hârtie; deoparte.
Puneți 1 1/2 căni de făină într-un castron puțin adânc.
Turnați laptele într-un al doilea bol superficial. Într-un al treilea bol, amestecați făina de porumb, 2 căni făină, zahăr, sare, boia de ardei, piper cayenne, cimbru și piper negru.
Înmuiați inelele de ceapă mai întâi în făina simplă, apoi în lapte și ultima în amestecul de făină de porumb.
Așezați inelele pâine pe foile de copt căptușite cu hârtie de ceară.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare sau friteuza la 365 grade F (185 grade C).
Prăjiți inelele de ceapă câteva odată în uleiul fierbinte, astfel încât să nu fie aglomerate, până se rumenesc.
Scurgeți pe foi de copt căptușite cu prosoape de hârtie și serviți imediat.