Inele De Ceapă Murate
Inele de ceapa murate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 213 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, sare de conservare și decapare, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Inele de ceapă murate de Marc Murphy, Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, și Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa și mărarul într-un bol de plastic (nu folosiți sticlă).
Combinați oțetul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste inele de ceapă și mărar în castron; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună.
Se servește cu o lingură pliată.