Inele de ceapă de la sud de graniță
Inelele de ceapă de la sud de graniță ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 338 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sifon de club, ardei jalape circularo, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, La sud de Border Shepherd ' s Pie, și Tigaie de Cod la sud de graniță.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch și separați-le în inele.
Combinați făina și făina de porumb într-un castron.
Combinați oul, laptele condensat și sifonul club; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând până se omogenizează. Se amestecă ardeii.
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 37
Înmuiați inelele de ceapă în aluat, acoperind bine; prăjiți, câteva inele odată, până devin aurii.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare.