Inele De Ceapă Crocante
Inelele de ceapă crocante sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 294 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cereale, lapte, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Inele Crocante De Ceapă Chili, Inele De Ceapă Crocante La Cuptor Fără Gluten, și Inele De Ceapă Sănătoase, Crocante Și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți fin în robotul de bucătărie). Într-un castron mare, amestecați cerealele zdrobite, făina și amestecul de pansament. Într-un castron mic, bateți oul și laptele.
În friteuză sau cratiță grea, încălziți 2 până la 3 inci ulei la 191°. înmuiați fiecare inel de ceapă în amestec de cereale, apoi în amestec de ouă și din nou în amestec de cereale. Prăjiți inelele de ceapă în loturi de 2 până la 3 minute, rotind o dată, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.