Inele De Ceapă

Inele De Ceapă
Inelele de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei, ceapă, amestec de clătite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inelele de ceapă ale tatălui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Pregătiți amestecul de clătite conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca De NucsoaraFrisca De Nucsoara
3
Pe rând, înmuiați inelele de ceapă spaniole în aluatul de clătite pregătit, apoi în uleiul fierbinte. Se prăjesc până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa SpaniolăCeapa Spaniolă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista