Inele De Ceapă

Inele De Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați inelele de ceapă. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zară, tandoori masala, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele", și Inele De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Combinați chaat masala, chimenul măcinat, pudra de chili și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat MasalaChaat Masala
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Se amestecă împreună Zara, tandoori masala și 2 lingurițe de inel de ceapă masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
3
Adăugați inelele de ceapă și apăsați pentru a acoperi. Marinați acoperit la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
4
Umpleți un cuptor olandez mare la jumătate cu ulei vegetal și încălziți la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chiles Poblano Mici6 Chiles Poblano Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
5
Se amestecă împreună făina și 2 linguri de inel de ceapă masala într-un castron puțin adânc sau într-un vas mare. Dragați ceapa în făina condimentată în loturi, acoperind fiecare inel uniform. Scuturați orice exces de făină și așezați cu grijă inelele în uleiul încins. Se prăjesc în loturi până se rumenesc, întorcându-se pentru a găti uniform și pentru a preveni lipirea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
7
Condimentați inelele de ceapă prăjite cu mai multe inele de ceapă masala și sare și repetați cu ceapa rămasă. Asigurați-vă că uleiul vegetal revine până la 375 grade F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chiles Poblano Mici6 Chiles Poblano Mici
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista