Inele De Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați inelele de ceapă. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zară, tandoori masala, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele", și Inele De Ceapă.
Instrucțiuni
Combinați chaat masala, chimenul măcinat, pudra de chili și menta.
Se amestecă împreună Zara, tandoori masala și 2 lingurițe de inel de ceapă masala.
Adăugați inelele de ceapă și apăsați pentru a acoperi. Marinați acoperit la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Umpleți un cuptor olandez mare la jumătate cu ulei vegetal și încălziți la 375 grade F.
Se amestecă împreună făina și 2 linguri de inel de ceapă masala într-un castron puțin adânc sau într-un vas mare. Dragați ceapa în făina condimentată în loturi, acoperind fiecare inel uniform. Scuturați orice exces de făină și așezați cu grijă inelele în uleiul încins. Se prăjesc în loturi până se rumenesc, întorcându-se pentru a găti uniform și pentru a preveni lipirea, aproximativ 3 minute.
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Condimentați inelele de ceapă prăjite cu mai multe inele de ceapă masala și sare și repetați cu ceapa rămasă. Asigurați-vă că uleiul vegetal revine până la 375 grade F între loturi.