Inele de Bacon cu Avocado

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre? Inelele de slănină cu Avocado ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână slănină, sos fierbinte, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină, Salată de parmezan cu Bacon de Avocado cu pansament acidulat de Avocado, și Salată de Avocado, mere și slănină cu sos acidulat de Avocado.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați 4 felii de slănină una lângă alta pe o suprafață de lucru.
Așezați un morcov la 1 capăt și înfășurați morcovul în feliile de slănină.
Transferați morcovul pe o foaie de copt cu margini. Repetați cu slănina și morcovii rămași.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când slănina este crocantă.
Lăsați să se răcească ușor, apoi slăbiți cu grijă fiecare inel de slănină și glisați-l de pe morcov, păstrând inelul intact. Ridicați inelele și lăsați să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați maioneza cu sosul fierbinte și condimentați cu sare. Când un morcov este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-l în bețe de chibrit lungi de 3 inci. Salvați ceilalți morcovi pentru o altă utilizare.
Pentru a asambla un inel, apăsați ușor 3 bețișoare de morcov împreună cu 2 felii de avocado.
Întindeți un strat subțire din amestecul de maioneză în jurul lor și apoi rulați în muguri de lucernă. Apăsați ușor această umplutură într-un inel de slănină, împingând-o doar la jumătate sau suficient de departe pentru a se ține împreună. Repetați pentru a forma inelele de slănină rămase.
Se transferă într-un platou și se servește la temperatura camerei.
Faceți înainte: inelele de slănină pot fi refrigerate peste noapte. Reîncălziți într-un cuptor de 350 timp de 2 minute sau până la sfârâit.