Inel de fistic
Rețeta Inel de fistic se poate face în aproximativ 55 de minute. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 18 și costă 24 de cenți per porție. Acest aperitiv are 164 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de lapte cald, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 22%. Încercați sufleul de fistic cu înghețată de fistic, Pizza Ring și Stromboli Ring pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în apă caldă; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați laptele, untul, sarea, 2 căni de făină și zahărul rămas; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Pe o suprafață cu făină, rulați într-un format de 16 inchi. x 12 inchi. dreptunghi.
Se presară fistic și zahăr.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Puneți cu cusătura în jos pe o foaie de copt unsă; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel.
Cu o foarfecă, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 3/4 inci. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a lăsa umplutura să se vadă, suprapunându-se ușor cu piesa anterioară. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald timp de 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.