Inel De COC Lipicios

Inel De COC Lipicios
Reteta Pull-Apart inel bun lipicios poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 205 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 68 de fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Cafea Sticky Bun, Trageți Inelul De Pizza, și Inel fierbinte cu cruce cu unt de miere condimentat.

Instrucțiuni

1
Presărați nuci pecan într-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat. Într-un castron mic, combinați 2 linguri de unt și sirop de arțar; se toarnă peste nuci pecan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Biscuiți separați; împărțiți fiecare în jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Așezați untul rămas într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați crema de brânză în 20 de cuburi; se rulează în amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați un cub în centrul fiecărei bucăți de aluat. Îndoiți aluatul peste cubul de brânză; ciupiți marginile pentru a sigila bine. Înmuiați o parte a fiecărui biscuit în unt, apoi amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Aranjați biscuiții în tigaia pregătită, cu zahărul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă untul rămas deasupra; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se rumenesc. Inversați imediat pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista