Inel De COC Lipicios
Reteta Pull-Apart inel bun lipicios poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 205 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 68 de fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Cafea Sticky Bun, Trageți Inelul De Pizza, și Inel fierbinte cu cruce cu unt de miere condimentat.
Instrucțiuni
Presărați nuci pecan într-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat. Într-un castron mic, combinați 2 linguri de unt și sirop de arțar; se toarnă peste nuci pecan. Pune deoparte.
Biscuiți separați; împărțiți fiecare în jumătate orizontal.
Așezați untul rămas într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați zahărul și scorțișoara.
Tăiați crema de brânză în 20 de cuburi; se rulează în amestec de zahăr.
Așezați un cub în centrul fiecărei bucăți de aluat. Îndoiți aluatul peste cubul de brânză; ciupiți marginile pentru a sigila bine. Înmuiați o parte a fiecărui biscuit în unt, apoi amestec de zahăr.
Aranjați biscuiții în tigaia pregătită, cu zahărul în sus.
Se toarnă untul rămas deasupra; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se rumenesc. Inversați imediat pe un platou de servire.
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.