Inel de ciocolată germană

Inel de ciocolată germană
Inelul de ciocolată germană este o rețetă europeană care conține 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 260 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. 235 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, lapte, nucă de cocos și nucă de cocos. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 43% , ceea ce este bine. Rețete similare includ băutura de ciocolată germană cu ciocolată sănătoasă Xocai , glazura pentru tort de ciocolată germană și tort de ciocolată albă germană .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic, combinați 1 cană de nucă de cocos, 3/4 cană de chipsuri de ciocolată, nuci pecan și 1 ou; dați deoparte. Într-un bol mare, combinați 1 cană de făină, zahărul, sarea și drojdia. Într-o cratiță mică, încălziți laptele și 4 linguri de unt la 120°-130°; adăugați-le în amestecul de făină, amestecând până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ouăle rămase și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor înfăinată. Frământați până devine neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Întindeți aluatul; răsturnați-l pe o suprafață ușor înfăinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 45 cm x 25 cm. Topiți untul rămas și ungeți aluatul; ungeți cu amestecul de ciocolată pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți aluatul în stilul unei rulouri gelatinoase, începând cu latura lungă; ciupiți îmbinarea pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați cu partea îmbinată în jos pe o tavă de copt unsă. Ciupiți capetele împreună pentru a forma un inel.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Cu o foarfecă, tăiați de la marginea exterioară până la două treimi din direcția spre centrul inelului, la intervale de 2,5 cm. Separați ușor fâșiile; răsuciți pentru a se vedea umplutura. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
10
Coaceți la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Presărați cu bucățelele de ciocolată rămase; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
12
Întindeți chipsurile topite; presărați cu nuca de cocos rămasă. Scoateți cu grijă din tavă și puneți-o pe un grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista