Inel de ciocolata cu nuca
Reteta Ciocolata Nuca Ring se poate face in aproximativ 1 ora si 15 minute . Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 191 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, scorțișoară măcinată, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu nuci și ciocolată cu banane , Tort cu nuci și ciocolată dulce-amăruie și Tort cu nuci și ciocolată Nutella .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană de făină, zahăr, drojdie, scorțișoară și sare. Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa, untul și uleiul la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Se adauga oul si galbenusul; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Combinați ingredientele de umplutură într-un castron mic; puse deoparte.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata.
Rotiți într-un 18-in. x 9-in. dreptunghi; stropiți cu umplutură până la 1 inch de margini.
Înfășurați strâns stil jelly-roll, începând cu o latură lungă; capetele sigiliului.
Puneți cu cusătura în jos pe un 12 inchi uns. tava pentru pizza; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfece, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite umplerea să se arate. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați ingredientele pentru glazură; stropiți peste inel.