Inel de ceai suedez
Rețeta Swedish Tea Ring îți poate satisface pofta scandinavă în aproximativ 45 de minute . Pentru 22 de cenți pe porție , primești o băutură care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 240 de calorii , 4 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Un amestec de drojdie activă, lapte, zahăr brun și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați clătite suedeze la cuptor , chiftelele suedeze de la Jen și chiflele cu șofran - Lussebullar suedeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o mașină de pâine, puneți lapte, ou, unt, zahăr, sare, făină și drojdie în ordinea sugerată de producător. Selectați ciclul Aluat. Început. Unt 2 foi de biscuiti; puse deoparte.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare bucată în dreptunghiuri, aproximativ 12x16 inci.
Întindeți fiecare dreptunghi de aluat cu 1 lingură de unt înmuiat. Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de scorțișoară măcinată, 3/4 de cană de zahăr brun deschis și 1/2 de cană de stafide.
Presărați amestecul pe dreptunghiuri.
Înfășurați-le de-a lungul laturii lungi. Ciupiți marginile pentru a sigila. Întindeți și răsuciți în inele.
Puneți-le pe foi de prăjituri pregătite cu marginile sigilate în jos. Ciupiți capetele împreună pentru a forma un inel. Folosind foarfece curate, tăiați 2/3 din drum prin pâine la intervale de aproximativ 1 inch.
Întindeți ușor fiecare tăietură. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați pâinile să crească până se dublează. În acest moment, puteți acoperi strâns cu folie de plastic și puneți la frigider până mai târziu.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți timp de 20 de minute. Pâinea va fi maro deschis deasupra, iar umplutura va curge și va clocoti. Repetați pentru al doilea inel.
Într-un castron mic, combina zahărul de cofetarie, extractul de migdale și laptele.
Stropiți glazura peste pâinea caldă.