Inel de ceai de cireșe-brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Cherry-Cheese Tea Ring ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 72 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 365 de calorii , 7 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca băutură și se face în aproximativ 1 oră . Dacă aveți lapte, extract de migdale, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt prăjiturile cu ceai de migdale , sandvișurile cu ceai cu castraveți și mentă și smoothie-ul de fructe cu ceai verde .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie și sarea. Într-o cratiță mică, încălziți laptele și untul la 120-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați oul și extrageți; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Pentru umplutură, într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul și extrage până se omogenizează. Tăiați aluatul cu pumn și întoarceți-l pe o suprafață ușor înfăinată.
Rotiți într-un 14x7-in. dreptunghi.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform până la 1/2 inch de margini.
Se presară cu cireșe și migdale.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Preîncălziți cuptorul la 375°.
Puneți cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfece, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite umplerea să se arate.
Coaceți 20-25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste inelul de ceai cald.