Inel De Cafea Cu Dovleac

Inel De Cafea Cu Dovleac
Nevoie de o băutură vegetariană? Inelul de cafea cu dovleac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr de cofetari, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Cafea Granola, Inel De Cafea Sticky Bun, și Inel De Tort De Cafea.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 1-1/2 căni de făină, 1/4 cană de zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță, încălziți apa, laptele și untul la 120 -130 -130 -10.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Bateți în ou. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul rămas până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați dovleacul, scorțișoara, sarea, ghimbirul și nucșoara. Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
PunchPunch
SareSare
6
Rulați într-un 20-in. x 10-in. dreptunghi; răspândiți amestecul de dovleac în 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
7
Se presară cu nuci și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
8
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți capetele împreună pentru a forma un inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
9
Așezați pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Ungeți aluatul cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
11
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigaie într-o grătar. Pentru glazură, combinați zahărul cofetarilor, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
13
Stropiți peste inelul cald.
14
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista