Inelul de cacao Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 222 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr pudră, sare, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Cacao Pecan, Inel De Cireș-Pecan, și Inel De Pecan Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați cacao, 1/4 cană zahăr granulat, scurtarea, sarea, oul și 1 cană de făină. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă făina rămasă până se omogenizează. Răzuiți aluatul din partea bolului. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Pudră De Cacao
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit. În castron mic, amestecați 1/4 cană zahăr granulat și pecanele. Se amestecă aluatul bătând aproximativ 25 de lovituri. Aruncați aluatul îngrămădind lingurițe în amestec de zahăr-pecan, acoperind fiecare bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Spray De Gătit
Scurtarea
Nuci Pecan
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Bol
4
Așezați în tigaie, făcând 2 straturi de bile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 40 de minute sau până când dimensiunea se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Îndepărtați cu grijă tigaia. Se răcește ușor. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurate cu lingura până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.