Inel cu sparanghel
Inelul cu sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 227 de calorii. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, parmezan, ardei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cherry Cream Puff Ring, Almond-Cream Puff Ring și Ciocolate-Spberry Cream Puff Ring.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, aduceți apa și untul la fiert.
Se adaugă făină și sare dintr-o dată; se amestecă până se formează o minge netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Se adauga ouale, cate unul, batand bine dupa fiecare; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă 3 linguri de parmezan.
Folosind 1/4 de cană de aluat, formați un inel în jurul părților laterale ale unui 10 inchi uns. tigaie pentru quiche sau farfurie pentru plăcintă (movibilele trebuie să se atingă). Acoperiți cu brânză rămasă.
Coaceți la 400° timp de 35 de minute.
Între timp, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă timp de 3-4 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecand continuu. Reduce caldura; se adauga branzeturile si se amesteca pana se topesc.
Se amestecă șunca și sparanghelul; lingura in inel.