Inel Cu Bule De Miere

Inel Cu Bule De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Honey Bubble Ring. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de biscuiți cu zară, scorțișoară măcinată, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel Cu Bule De Pizza, Inel Cu Bule De Zmeură Neagră, și Inel Cremos Cu Bule De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați fiecare biscuit în patru bucăți; înmuiați fiecare bucată pe jumătate în amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
3
Strat într-un 10-in uns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se coace la 375 la 30-35 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute; inversați tigaia pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista