Indonezia Sate (Carne Kabobs)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Indonezia Sate (Kabobs de carne). Această rețetă face 4 porții cu 221 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, sambal oelek, friptura de mușchi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Bihun Goreng Indonezia, Tort De Condimente Din Indonezia, și Sătura De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, usturoiul, kecap manis, coriandrul, chimenul, sambal oelek, vinul roșu și apa într-un robot de bucătărie și amestecați cu o pastă netedă.
Se toarnă marinada într-un vas mare de sticlă sau ceramică. Se amestecă iarba de lămâie.
Adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider cel puțin 2 ore. Filetați carnea de vită pe frigarui de metal sau lemn înmuiat, aproximativ 4 cuburi pe frigarui.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Frigarui la grătar până când carnea de vită atinge coacerea dorită, aproximativ 5 minute pentru mediu.