Reteta Ratatouille Indian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de vinete, dovlecei, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Indian Ratatouille, Ratatouille În Stil Indian, și Ratatouille În Stil Indian.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați semințe de muștar; gătiți până când semințele se întunecă și încep să apară, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Semințe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Adăugați ceapa, chili și ghimbir; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Ardei Iute
Ceapă
4
Adăugați felii de vinete și dovlecei; Se amestecă 5 minute. Capac; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Se amestecă roșiile și usturoiul. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți; gatiti pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Usturoi
6
Se amestecă în mentă și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.